DARUJTE

Výroční zpráva MIKASA z.s. 2015

09.05.2016

Milí příznivci, dámy a pánové,

dnešního dne jsme dokončili Výroční zprávu MIKASA z.s. za rok 2015. Jsme velice rádi, že se s její finální podobou můžeme podělit i s Vámi, kteří jste se Vaší přízní a účastí na akcích a aktivitách podíleli na realizaci našeho poslání v roce 2015. Výroční zprávu naleznete v sekci Výroční zprávy a dokumenty.

Jsem také hrdý na to, že obálku výroční zprávy jsme vytvořili svépomocí s účastí klientů MIKASA denního stacionáře. Takto budeme pokračovat také v následujících letech.

Závěrem bych rád poděkoval všem, kteří nám poskytli jakoukoli podporu, ať už finanční, morální, či se zúčastnili našich akcí nebo využili našich služeb.

Děkuji.

Michal Panáček

Zástupce předsedkyně MIKASA z.s.

Aktuality a akce
Obrázek novinky

MIKASA denní stacionář hledá posilu pro rozšíření pracovního týmu

07.08.2017

MIKASA denní stacionář pro děti a mladé lidi s kombinovaným postižením, autismem a problémovým chováním hledá posilu pro rozšíření pracovního týmu.

Obrázek novinky

MIKASA z.s. získala "Auto bez bariér"

12.06.2017

V ulicích Ostravy bude pomáhat automobil od řetězce Globus a Konta Bariéry. Obdrží ho nezisková organizace MIKASA /Praha, 9. června, 2017/ MIKASA bude nový mikrobus používat pro přepravu svých klientů, a to díky spolupráci Konta Bariéry a Globusu. Osmimístný vůz bude slavnostně předán v úterý 13. června ve 14:00 ve stacionáři Ostrava Zábřeh.

Obrázek novinky

MIKASA denní stacionář hledá pracovníka v přímé péči

16.05.2017

MIKASA denní stacionář hledá pracovníka do přímé práce s klienty.

Obrázek novinky

Speciální pedagog pro práci s osobami s autismem

15.05.2017

MIKASA z.s. hledá pro projekt Aktivizační a motivační programy pro osoby s autismem podpořený ESF v programu Zaměstnanost SPECIÁLNÍHO PEDAGOGA.

Kurz: Problematika hry u dětí s PAS

03.04.2017

POZVÁNKA NA VZDĚLÁVACÍ KURZ Vážené kolegyně, vážení kolegové, rodiče a pečující, rádi bychom Vás pozvali k účasti na vzdělávacím kurzu, který pořádáme ve spolupráci se společností C.T.A. s názvem: PROBLEMATIKA HRY U DĚTÍ S PAS