DARUJTE

Výroční zpráva MIKASA z.s. 2015

09.05.2016

Milí příznivci, dámy a pánové,

dnešního dne jsme dokončili Výroční zprávu MIKASA z.s. za rok 2015. Jsme velice rádi, že se s její finální podobou můžeme podělit i s Vámi, kteří jste se Vaší přízní a účastí na akcích a aktivitách podíleli na realizaci našeho poslání v roce 2015. Výroční zprávu naleznete v sekci Výroční zprávy a dokumenty.

Jsem také hrdý na to, že obálku výroční zprávy jsme vytvořili svépomocí s účastí klientů MIKASA denního stacionáře. Takto budeme pokračovat také v následujících letech.

Závěrem bych rád poděkoval všem, kteří nám poskytli jakoukoli podporu, ať už finanční, morální, či se zúčastnili našich akcí nebo využili našich služeb.

Děkuji.

Michal Panáček

Zástupce předsedkyně MIKASA z.s.

Aktuality a akce

Provozní doba ve službách a aktivitách MIKASA z.s. v prosinci 2017

04.12.2017

Milí klienti a příznivci sociálních služeb a aktivit MIKASA z.s., rádi bychom Vás informovali o provozní době našich služeb a aktivit na konci roku 2017.

Obrázek novinky

MIKASA z.s. hledá sociální pracovníky pro projekt Aktivizační a motivační programy pro osoby s autismem

28.11.2017

MIKASA z.s. hledá do svého týmu sociální pracovníky pro projekt Aktivizační a motivační programy pro osoby s autismem.

Obrázek novinky

Moravskoslezský kraj podpořil MIKASA denní stacionář

28.09.2017

MIKASA z.s. obdržela od Moravskoslezského kraje dotace na dofinancování sociální služby MIKASA denního stacionáře a podporu vzdělávání pracovníků MIKASA denního stacionáře.

Obrázek novinky

Rozšiřujeme pracovní tým v MIKASA denním stacionáři

07.08.2017

MIKASA denní stacionář pro děti a mladé lidi s kombinovaným postižením, autismem a problémovým chováním hledá posilu pro rozšíření pracovního týmu.

Obrázek novinky

MIKASA z.s. získala "Auto bez bariér"

12.06.2017

V ulicích Ostravy bude pomáhat automobil od řetězce Globus a Konta Bariéry. Obdrží ho nezisková organizace MIKASA /Praha, 9. června, 2017/ MIKASA bude nový mikrobus používat pro přepravu svých klientů, a to díky spolupráci Konta Bariéry a Globusu. Osmimístný vůz bude slavnostně předán v úterý 13. června ve 14:00 ve stacionáři Ostrava Zábřeh.