DARUJTE

Výroční zpráva MIKASA z.s. 2015

09.05.2016

Milí příznivci, dámy a pánové,

dnešního dne jsme dokončili Výroční zprávu MIKASA z.s. za rok 2015. Jsme velice rádi, že se s její finální podobou můžeme podělit i s Vámi, kteří jste se Vaší přízní a účastí na akcích a aktivitách podíleli na realizaci našeho poslání v roce 2015. Výroční zprávu naleznete v sekci Výroční zprávy a dokumenty.

Jsem také hrdý na to, že obálku výroční zprávy jsme vytvořili svépomocí s účastí klientů MIKASA denního stacionáře. Takto budeme pokračovat také v následujících letech.

Závěrem bych rád poděkoval všem, kteří nám poskytli jakoukoli podporu, ať už finanční, morální, či se zúčastnili našich akcí nebo využili našich služeb.

Děkuji.

Michal Panáček

Zástupce předsedkyně MIKASA z.s.

Aktuality a akce

Uzavření Sociální rehabilitace MIKASA z důvodu školení

12.10.2018

Sociální rehabilitace MIKASA bude v termínu 18. – 19. 10. 2018 uzavřena z důvodu školení zaměstnanců

Obrázek novinky

MIKASA z.s. hledá EKONOMA s projektovými schopnostmi a dovednostmi

25.09.2018

MIKASA z.s. hledá EKONOMA s projektovými schopnostmi a dovednostmi pro vedení podvojného účetnictví MIKASA z.s., pro monitoring, přípravu, řízení a vyhodnocování projektů.

Rozhovor v Českém rozhlase Ostrava

31.08.2018

Jsme slyšet a vidět i v médiích. Kolegyně Jana z Aktivizačních programů pro osoby s PAS poskytla rozhovor Českému rozhlasu Ostrava o aktivitách v Příboře.

Obrázek novinky

MIKASA z.s. přináší nové vzdělávací aktivity

20.08.2018

Přinášíme nové vzdělávací akce a to v oblasti sexuality lidí s postižením a také v rámci alternativní a augmentativní komunikace. Obě vzdělávání jsou velmi přínosné jak pro účastníky z řad odborníků tak pečujících.

Uzavření služby Sociální rehabilitace MIKASA dne 31. 7. 2018

24.07.2018

Dne 31. 7. 2018 bude provozovna Sociální rehabilitace MIKASA uzavřena z důvodu stěhování do nových prostor. Děkujeme za pochopení. MIKASA z.s.