DARUJTE

Výroční zpráva MIKASA z.s. 2015

09.05.2016

Milí příznivci, dámy a pánové,

dnešního dne jsme dokončili Výroční zprávu MIKASA z.s. za rok 2015. Jsme velice rádi, že se s její finální podobou můžeme podělit i s Vámi, kteří jste se Vaší přízní a účastí na akcích a aktivitách podíleli na realizaci našeho poslání v roce 2015. Výroční zprávu naleznete v sekci Výroční zprávy a dokumenty.

Jsem také hrdý na to, že obálku výroční zprávy jsme vytvořili svépomocí s účastí klientů MIKASA denního stacionáře. Takto budeme pokračovat také v následujících letech.

Závěrem bych rád poděkoval všem, kteří nám poskytli jakoukoli podporu, ať už finanční, morální, či se zúčastnili našich akcí nebo využili našich služeb.

Děkuji.

Michal Panáček

Zástupce předsedkyně MIKASA z.s.

Aktuality a akce

MIKASA z.s. hledá Průvodce - pro rodiny dětí s autismem

22.06.2018

MIKASA z.s. hledá sociálního pracovníka, psychologa či speciálního pedagoga na pracovní pozici Průvodce pro rodiny s dětmi s autismem.

Oznámení o uzavření Sociální rehabilitace MIKASA 13. 6. 2018

08.06.2018

Dne 13. 6. 2018 bude provozovna Sociální rehabilitace uzavřena z důvodu školení. Děkujeme za pochopení. MIKASA z.s.

Obrázek novinky

Konference "Nastavme jasná pravidla a podmínky pro péči o osoby s PAS"

03.06.2018

PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2018 POZVÁNKA na konferenci pod záštitou předsedkyně Výboru pro sociální politiku PSP ČR Ing. Radky Maxové na téma NASTAVME JASNÁ PRAVIDLA A PODMÍNKY PRO PÉČI O OSOBY S PAS Konference se koná dne 19. června 2018 od 9:30 hodin v budově PSP ČR, místnost č. 205, Sněmovní 1, 118 26 Praha 1

Obrázek novinky

Moravskoslezský kraj podpořit dotací realizaci akcí Modrá pro autismus

01.05.2018

Moravskoslezský kraj podpořil dotací realizaci akcí k Mezinárodnímu dni porozumění autismu

Obrázek novinky

Víkendový pobyt pro rodiny s dětmi s PAS

16.04.2018

Jste rodiče/rodič dítěte s autismem či Aspergerovým syndromem? Chcete se dozvědět něco nového, zamyslet se nad tím, čím si procházíte v bezpečí podpůrné skupiny? Chcete dopřát svým dětem program? Pojeďte s námi!!!